Stichting Kindvriendelijk Goor

Vrijwilliger wezen is te gek!

Bij stichting Kindvriendelijk Goor draait alles om de jeugd van Goor een onvergetelijke tijd bezorgen. Al sinds 1992 organiseren we jaarlijks activiteiten zoals Kinderkamp, Koningsdagfeesten en Palmpasenfeesten en sinds kort ook het Kindvriendelijke Halloween. Deze activiteiten worden mogelijk gemaakt door onze enthousiaste groep vrijwilligers, die variëren in leeftijd van 14 tot 80 jaar en geen vergoeding ontvangen voor hun inzet, maar betaald worden in plezier van de kinderen en gezelligheid met elkaar.

Als vrijwilliger bij stichting Kindvriendelijk Goor maak je deel uit van een team dat samenwerkt om de gemeenschap te versterken en jeugd samen te laten spelen. Je kan je talent en passies inzetten, of het nu gaat om schminken, organiseren, begeleiden van activiteiten of een helpende hand bieden waar nodig.

Aanmelden als vrijwilliger

Wil je ook bijdragen aan onze missie? Of wil je gewoon een leuke tijd met een gezellige groep mensen? Meld je dan aan als vrijwilliger bij Stichting Kindvriendelijk Goor. Alleen samen maken we elke activiteit een succes. Neem contact op met het bestuur, kom langs tijdens een van de activiteiten of meld je direct aan als vrijwilliger voor Kinderkamp. We verwelkomen je graag!

De inschrijving voor vrijwilligers is al geopend! Klik hier om je op te geven